banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocağa dokunan yanacak..!
banner98

Kartepe’de kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı Limasol (TOL), kampın ikinci gününü çift idmanla tamamladı. Sabah saatlerinde yükleme ve çift kale antrenmanı yapan TOL, akşamüzeri ise Gençler Birliği ile hazırlık maçının olumsuz hava şartlarından dolayı oynanamamasının ardından kondisyon ve dayanıklılık çalıştı. Takımda arkadaşlık seviyesinin maksimum düzeyde oluşu dikkatlerden kaçmazken, Teknik Direktör Ahmet Dedekorkut ise yeni sezondan umutlu olduğunu söyledi.

‘’İyi bir kadromuz var’’

Spor servisi olarak takımın tecrübeli teknik adamı Ahmet Dedekorkut’un görüşlerini alma fırsatı yakaladık. İyi bir kadroları olduğunu dile getiren Dedekorkut, ‘’Türk Ocağı her zaman hedefi olan bir takımdır. Bu yıl takımımız genç ağırlıklı olacak. En büyük avantajımız bu gençlerin uzun zamandır birlikte oynamaları ve birbirlerinin özelliklerini çok iyi bilmeleri. Bunun yanında takımımızda birkaç tane de tecrübeli, karakterli ve ağabeylik yapacak özellikte oyuncularımız var. Yeni sezonda çok koşan, mücadele eden ve keyifli bir futbol izlettiren Türk Ocağı yaratmak için çalışıyoruz’’ dedi.

Sajid göz dolduruyor

Yabancı futbolcu Elogie Oha’ya imza attıran Ocak, denemeye aldığı ön libero Sajid’i de büyük bir olasılıkla kadrosuna katacak. Sarı siyahlılar, üçüncü yabancı arayışlarını sürdürüyor.

NECMİ USAL (İzmit-Kartepe)

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ocağa Dokunan Yanacak..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75