banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

O Eski Halinden Eser Yok Şimdi..! (0-0)
banner98

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Emre Öztaşlı-Olgun Canik-Hakan Gök

GÖÇMENKÖY: Ozan, Reşit, Rifat, Rahmi, Lawal, Ömer, Fikret (Neval dk. 79), Mustafa Arnavut (Eren dk. 70), J. Okoli, Joseph, A.Coşkun (Kadir dk. 70)

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Yusuf, Yasin, Y.Beyazi, Halil, M.Erol, Adil, Ünal, Nevzat (Arif dk. 83), Uğur (Peter dk. 76), Dinopeter, Toma

19. dakikada gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Göçmenköy defansının uzaklaştıramadığı topa vuran Nevzat oldu, ancak topu üstten dışarı attı.

22. dakikada çok ani gelişen Göçmenköy atağında J.Okoli’nin pasında kaleci Yusuf ile karşı karşıya kalan Ömer biraz da ağır hareket adince kalesini zamanında terk eden Yusuf rakibine gol şansı tanımadı.

31. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında Ünal topla rakip ceza alanı dışında buluştu. Vuruşunda top yan direğin dibine vurarak oyun alanına döndü ve defans uzaklaştırdı.

45. dakikada Yasin’in kullandığı kornerde altı pas içerisinden Yasin’in kafa vuruşunda kaleci Ozan topu tokatlayarak uzaklaştırdı ve Mağusa Türk Gücü’ne öne geçme şansı tanımadı.

63. dak,ikada Mağusa Türk Gücü’nden Nevzat’ın kullandığı kornede bu kez Uğur altı pas içerisinden kafa ile topu dışarı attı.

68. dakikada Mağusa Türk Gücü’nün sol taraftan Dinopeter ile geliştirdiği atakta Toma rakip ceza alanı içinde topla buluştu. Ancak müsait bir pozisyonda topu direğin yanından dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.

87. dakikada Toma bu kez ceza alanı dışından sert vurdu, top bir kez daha direğin yanından auta gidince Mağusa Türk Gücü istediği golü bulamadı.

90. dakikadaki Göçmenköy atağında J.Okoli defanstan seken topu önünde buldu, kalecinin de kalesini terk ettiğini gördüğü anda üzerinden aşırttığı top aout gidince Göçmenköy belki de galibiyeti kaçıran taraf oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75