banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

O Bir İdol..! ERTAN BULUT
banner98

 





Ertan Bulut, Gençler Birliği'nin şu an geldiği nokta’nın tesadüf olmadığını söylerken takımda çok kaliteli ve fedakâr oyuncuların olduğunu belirtti.

Takım olarak çok zor süreçler geçirdiklerini anlatan başarılı stoper Ertan Bulut birçok kararı takım olarak aldıklarını ve bu günkü başarının en büyük sebeplerinden bir tanesi de takım içinde yarattıkları birlikteliğin olduğunu vurguladı. 

Yaşadıkları şansız puan kayıpları bugün açık ara lider olmalarına engel olduğunu aktaran Ertan Bulut devre arasına lider girmemeleri için bir neden olmadığını ve geride kalan 3 maçta maksimum puanı alarak rakiplerine karşı avantaj elde etmek istediklerini söyledi. 

Ertan Bulut bu sezon geride kalan 12 haftada en büyük hayal kırıklığını Çetinkaya deplasmanında 2-1 mağlubiyette yaşadığını söylerken özellikle maçın ikinci yarısı rakip Çetinkaya'dan çok daha üstün olduklarını ve maçın son dakikalarında verilen anlamsız bir penaltı ile ilk mağlubiyetlerini aldıklarını aktardı.

Gençler Birliği'nin kaptanı Ertan Bulut hakemler için ise geçmiş dönemlere göre bu sezon daha iyi olduklarını ancak ligin dengesizliğinde artan tempoya halen yetişemediklerini söyledi. Hatalı karaların olabileceğine değinirken hakemlerin maçın gidişatını belirleyici unsur olmamaları gerektiğinin de altını çizdi.

Gelen 3 yabancı kuralı ile birlikte artan ligin kalitesi ve Türk oyuncuların arasında yükselen rekabet ortamı ligdeki  takımlar arası dengelerin eşit çıkmasına neden olurken Ertan Bulut yılların verdiği deneyim ve özgüven ile futbolun geleceğinden çok umutlu.

Ertan Bulut ülkemizde çok iyi oyuncuların olduğunu ve ambargoların kalkması durumunda dışarda kalitemizi gösterebileceğimizi söylerken yeter ki alt yapılarımıza sahip çıkıp gerekenleri yapalım dedi.

Ertan Bulut son olarak  futbolu ne zaman bırakacaksınız sorusuna ise 13 yaşındaki oğlu ile süper ligde karşılıklı ya da aynı takımda top oynamak en büyük hayali olduğunu söylerken çalışmalarına devam edeceğini ve ne kadar oynayabilirse oynayacağını söyledi.

 

Ertan Bulut bence karakteri, kişiliği ve duruşu ile örnek bir futbolcu, sahada yardımlaşmayı sevdiği gibi özel hayatında da aynı olan başarılı oyuncu etrafındaki herkes ona saygı duyuyor.

 

Hedeflerini yarım bırakmayı sevmeyen bir oyuncu görüntüsü çizerken sahadaki performansı ile alkışı her zaman alan Ertan Bulut futbol oynamayı bırakabilir ama futbolu bırakmayıp futbolun başka alanlarında görev alacağından eminim. 

 

Röportaj: Uğur Özerginli

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75