banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nurel; “Onlar bizim çocuklarımız ama hata yaptılar”..!
banner98






           Geçtiğimiz sezon takımı sahiplenen ve elini taşın altına koyarak göreve gelen Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel ve yönetimi 1 sezonda takımı 2 lig birden çıkararak büyük bir başarıya imza atma noktasında olmak üzereyken 3 futbolcunun bitime 2 hafta kala kadro dışı kalması ile camiada sıkıntılı günler yaşanmaya başladı.

Önce Yükselme liginden 2.lige şimdi de 2.ligden 1.lige takımı taşımayı başaran genç başkan ve ekibi önceki gün aldığı karar sonrasında birçok kesim tarafından olumlu tepki alırken birçok kesim ve özellikle camianın gençleri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bugünlerde takımın 1.lige çıkma mutluluğunu bir bütün şeklinde kutlaması gereken hatta şampiyonluk şansının hala devam ettiği günlerde daha çok kenetlenmesi gereken yeşil beyazlı camiada sorun köyden yetişen 3 futbolcunun kadro dışı kalması ile başladı.

Sitemize açıklamalarda bulunan Başkan Redif Nurel kadro dışı olayını şu sözlerle dile getirdi.


Geçtiğimiz hafta antrenmanlara yurt dışında bulunduğum için katılamadım. Pazar sabahı adaya döndüğümde hafta içi yapılan antrenmanlarda ve özellikle Cuma günkü antrenmanda Barış Rabo, Saydam Soy ve Özgür Gül’ün ciddiyetsiz ve konsantreyi bozacak tavırlar sergilediğini öğrendim. Daha sonra golcü oyuncumuz Barış Rabo’nun sanal ortamda Cuma akşamı alkol aldığı bir ortamda Özgür Gül ile resmini görünce önemli Türkmenköy maçı öncesi yönetimimle bunun cezasız kalmaması kararı verdik. Ancak yinede bu 3 oyuncuyu da Pazar günü kulübe çağırıp görüştüm. Saydam motivesini kaybettiğini, hocasının kendisinin hakkını yediğini ve oynamak istemediğini belirtmesi sonrası kadro dışı kalması yönünde karar ürettik ve kendisine bildirdik.  Daha sonra Barış ve Özgür’ü görüşmeye aldık. Kendilerinden bir özür bir pişmanlık beklerken biz zaten bu hafta sahaya çıkmamayı düşünüyorduk kelimesini duyunca kendilerine kadro dışı kaldıklarını açıkladık.

Gelişmeler ve yaşananlar bu şekildedir diyen Başkan Nurel, onlar bizim çocuklarımızdır ancak böyle kritik bir dönemde ne disiplinden taviz verebilirdik ne de oynamak istemeyen oyuncuyu zorla oynatabilirdik. Olay çok büyütüldü. Belki de gelip bir özür dileselerdi konu kapanacaktı. Ancak onlar hala yanlış davranıyorlar dedi.

Nurel son olarak yaşanan gelişmelerden dolayı takımın havasının da bozulduğunu takımın çocukları olan bu oyuncuların inşallah hatalarını anlamalarını beklediğini söyleyerek sözlerini tamamladı.


Kadro dışı kalan 3 futbolcudan resimleri yayınlanan Barış ve Özgür ise bu resmin eski bir resim olduğunu kendilerine soru bile sorulmadan kadro dışı kararını bildirdiklerini belirterek üzgün olduklarını açıkladılar.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75