banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nurel; ''Askıya Almayı Destekliyorum''..!
banner98

Redif Nurel bu ortamda öyle olması gerektiğini belirterek “sağlık her şeyden önde gelir. Bir hakemimiz pozitif çıktı. Eğer o hakemimiz bir hazırlık maçına gelmiş olsaydı, iki takımı da bulaştırma riski olacaktı. Bir takım 11 kişi olarak düşünülmesin.

Hazırlık maçlarında 20-25 futbolcu var, yöneticiler var, çocuklar var. Dolayısıyla en az iki takımla beraber 80-100 kişi bulaşma riski taşıyacaktı. Bu kişilerin bulaşması durumunda da kar topu gibi büyüyerek gidecekti” dedi.

Nurel bu nedenle federasyonun almayı düşündüğü kararı desteklediğini belirterek “zaten ekonomi darmadağın oldu. İşadamlarında para kalmadı. Kimden gidip sponsorluk isteyeceğiz” dedi.

Redif Nurel balo yapamayacaklarını tombala gecesi düzenleyeceklerini ve bilet satamayacaklarını belirterek “devletinde durumu ortada. Daha geçen yılki katkımızı almadık. o yüzden bir süre ertelenmesi gerekirse bir yıl oynanmaması bana göre doğru bir karar olur” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75