banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

NKL son nefeste..! (3-2)
banner98

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Namık Kemal Lisesi galibiyetlere devam ediyor. Bugün Maraş sahasında Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek lisesi ile karşı karşıya gelen NKL son dakikalarda bulduğu 2 gol ile sahadan 3-2 galip ayrılarak 2.maçından da galibiyet ile ayrılarak gruptan çıkma adına büyük avantaj sağladı.

Karşılaşma iki takımında karşılıklı bulduğu ataklar ile başlarken Namık Kemal Lisesi ilk yarı rakip kalede daha fazla görünün takımdı. İki takımda ilk yarıda bulduğu pozisyonlulardan yararlanamazken ilk devre 0-0 tamamlandı.

İkinci devreye hızlı başlayan NKL, Ali Bayır’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından santra yapan DFK savunma arkasına atılan topta kendini unutturan Emincan skoru 1-1’e getirdi.

Golün ardından hücumda etkisini arttıran DFK penaltı atışı kazandı. Topun başına ilk golün sahibi Emincan geçerken skoru 2-1’e getirdi.

Son dakikalarda rakibini ablukaya alan NKL son dakikalarda Ali ile Orhan’ın attığı goller ile karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Haber: Saldıray Güvener

banner116
Anahtar Kelimeler:
NKL Son Nefeste..! (3-2)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75