banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nizam ‘’Gerekli Önlemler Alınırsa Maçları Oynatabiliriz’’..!
banner98

Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam futbolun oynanıp oynanmaması konusunda kendileri için sağlığın ön planda olduğunu söyledi.

Niyazi Nizam yakın bir geçmişte hakem Serkan Şimşek’in pozitif olduğuna vurgu yaparak “Hem hakem arkadaşımız Serkan hem de ailesi bir olay yaşadı. Bunu diğer arkadaşlarımızın yaşamaması için tedbirli davranmamız lazım” dedi.

Nizam, mevcut hakem odalarının yeterli büyüklükte olmadığını ve A takım ile genç takım maçları nedeniyle çoğu zaman 7-8 hakemin aynı odayı kullanmak zorunda kaldığını belirterek, “Hakem odaları belirlenen ölçülere çıkarılırsa, dezenfekte işlemleri eksiksiz yapılırsa ve bulaş sayısı alt seviyelere inerse gerekli önlemler alınarak maçları oynatabiliriz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75