banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Niyazi Nizam, Başkanlığa soyundu..!
banner98

 




           Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanlığına Niyazi Nizam aday olduğunu açıkladı. Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda mevcut başkan Mehmet Özbilgehan’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından Niyazi Nizam başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Nizam “ bu görevi ekibimle birlikte layıkıyla yürütebileceğimize olan inancımla Dernek Başkanlığı’na aday olduğumu siz saygıdeğer futbol camiasına açıklıyorum” dedi.

Açıklama şu şekilde;

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin 6 yıldır Başkanlığını sürdüren Sn. Mehmet Özbilgehan, Temmuz ayında gerçekleştirilecek Genel Kurul’da tekrardan aday olmayacağını açıklamasının ardından bu görevi ekibimle birlikte layıkıyla yürütebileceğimize olan inancımla Dernek Başkanlığı’na aday olduğumu siz saygıdeğer futbol camiasına açıklamayı bir borç bilirim.

Dernek Başkanı Mehmet Özbilgehan yönetiminde gerek idari, altyapı, gerekse sosyal-sorumluluk projeleri çerçevesinde yapılan çeşitli faaliyetlerin başarılı bir şekilde sonuçlanması yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulunda olmayan diğer üyelere göstermiş oldukları üstün çabalarından kaynaklandığını belirtmek isterim.

Bu faaliyetlerin yürütülmesi esnasında şahsıma güvenerek mali konularda sorumluluk tevdi eden ve benim her zaman yanımda olan Dernek Başkanımız Sn. Mehmet Özbilgehan’a da teşekkürü ayrıca bir borç bilirim. Üyelerin şahsıma yönelik genel kurulumuzda gösterecekleri teveccüh ile bayrağı devralmak ve sonrasında güçlü bir vizyon ve misyon çerçevesinde görevimi bütüncül bir yaklaşımla sürdürerek “Tek Yumruk” olan hakemleri daha ileri bir noktaya taşıyacağımızı hedeflemekteyiz. Görev süremiz boyunca göz önünde bulunduracağım vizyon; Kıbrıs Türk Futbol Hakemliğinin toplumsal alanda prestijinin artırılması, var olan finansal kapasitenin sürdürülebilirliğinin sağlanması, hakemliğin fizyolojik ve biyolojik gelişmesine yönelik olarak altyapının oluşturulması, var olan sosyal faaliyet ve dayanışmanın artırılmasının yanında üyelerin vizyonunun geliştirilmesine yönelik dış ilişkilerinin oluşturulmasıdır.

Bu vizyon çerçevesinde geliştirilecek faaliyetlere katkı yapma bağlamında üyelerimizden gelecek her türlü görüş dikkate alınacaktır. Üyelerin desteği ile mevcut yapının sürdürülmesi ve geliştirilmesi sağlanmış olacaktır. Ayrıca, yetenek avcısı türündeki programlarınülkemizde uygulanması yönünde girişimler yaparak yeni ve genç fidanların hakemlik müessesine kazandırılmasına hep birlikte çalışacağız.

Değerli dostlar, çalışmalarınızda başarılar diler, sizlerin camiamıza sağladığınız desteğe ve işbirliğinize çok teşekkür ederim.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75