banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Neymar'ın Yeni Adresi..!
banner98

Dünya futbolunda bu yaz transfer bombasını Real Madrid patlabilir... Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen Neymar'ın eski menajeri Wagner Ribeiro, Brezilyalı yıldızın bu yaz İspanyol devine transfer olabileceğini açıkladı.

Ribeiro, ESPN'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"PEREZ, RÜYASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİNİ SÖYLEDİ"
Geçen yaz birkaç kez Madrid'e gittim, başkan Florentino Perez'in Neymar'ı transfer etme hayali vardı. Mayıs ayında, bana bu rüyasını gerçekleştireceğini ve uğraştığını söyledi.

"164 MİLYON EUROYU ÖDEYEN ALIR!"
Geçen yaz Neymar'ın kesin bir bedeli yoktu. PSG, 500 milyon euro istediğinde, 500 milyon euro ödenmek zorundaydı çünkü daha uzun bir sözleşmesi vardı. Ancak bu sezon, FIFA tarafından koyulan kurallar doğrultusunda, onun için ödenen 222 milyon euronun belli bir yüzdesi karşılığında transfer olabiliyor. Bu da şu anda 164 milyon euro, bu bedeli ödeyen transferi yapabilir.

"NEYMAR İÇİN ARACI GÖNDERMİŞLERDİ"
Neymar, Santos'tan Barcelona'ya gittiği dönemde de Madrid transferi yapmak için çok uğraştı. Hatta, Barcelona'ya kadar bile aracı gönderip onu ikna etmeye çalıştılar ve oyuncunun rızası dışında her şey tamamdı. Ancak Neymar, Barcelona'ya gitmek istedi ve transfer gerçekleşmedi.

.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Neymarın Yeni Adresi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75