banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Neşe'den taraftarlara mesaj..!
banner98



Binatlı Spor Kulübü'nün başarılı başkanı Orsel Neşe, yeni sezon öncesinde taraftarlarına önemli mesajlar verirken, yönetim kurulunun icraatları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Orsel Neşe açıklamaları şöyle:

" Transferde nokta atışları yaptığımızı düşünüyorum ama Binatlı'da transfer bitmez. İhtiyaç duyulursa bir oyuncu daha alabiliriz.

Geçen yıl en fazla gol atan 3. takım olmamıza rağmen en fazla 3. gol yiyen takımdık. Bu bağlamda ligin en az gol yiyen takımı olan şampiyon Yenicami'nin kalecisi ve 2 savunma adamını takımımıza kattık.

Ayrıca takım savunmasında geliştirecek oyuncular aldık. John Bello'yu tekrar takıma kazandırdık. Yabancı konusunda en şanslı takımız. 5 tane kaliteli yabancımız vardır. Üçünü takımda tutacağız. 

Çok iyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum.  Oyuncularıma, hocalarıma, güvenim sonsuzdur.  İyi çalışıyoruz. Kurumsallaşma ve gelir getirici yatırımlar yapıyoruz. Mali durumumuzu çok iyi bir düzeye getirdik.

Taraftarlarımızı bu yıl tüm maçlarımıza bekliyoruz bakıldığı zaman en fazla taraftarla maç oynayan takımların başında geliyoruz. Onlardan bu yıl daha fazla destek bekliyoruz.

İmza günü


Bu arada Binatlı bugün saat 16:00'da kadrosuna yeni kattığı 6 futbolcuya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda resmi imzaları attıracak.

Soydan SAKALLI

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75