banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Neşe; ‘’Sağlık Ön Planda, Ligler Tamamlanmalı’’
banner98

Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe’nin açıklaması şu şekilde; ‘’Kendimizi dünyadan izole edemeyiz. Girmek istediğimiz yer, çocuklarımızın ve ambargoların kalkması. Dünya bir adım daha attı. Ağustos’a kadar liglerin tamamlanması duyurusu yapılıyor. Bu yüzden benim şahsi görüşüm de liglerin kesinlikle tamamlanması yönünde. Ancak ligler tamamlanırken, sağlık şartlarını göz önünde bulundurmalıyız. Şampiyonluğa oynayan birkaç takımımız var. Bu ekiplerin bir tanesi de şampiyonluğa çok yakın. Bu oyuncular şampiyonluk sevincini sahada yaşamak istemez mi? Sevinç olmadan anlamı yok. Maaş konusunda fedakarlık yapan oyuncular oldu. Bizim takımımızda da bu tip girişimler olmuştur. Katkı koyan herkese teşekkür ederim. Federasyonumuz sağlık ve bilim kurulundan alacağı raporlar doğrultusunda maçların Haziran veya Temmuz aylarında oynatacağını düşünüyorum. Maçların kesinlikle oynanması taraftarıyım.

‘’Ekonomik olarak sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum’’

Ekonomiye de değinen Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe, ‘’ Tabii ki ekonomik yönden de düşünülmesi gerek. Biz bu yönden iyi durumdayız. Cebimize uygun olarak yabancı oyuncuları kadromuza katıyoruz. Kimse kimseyi maliyeti yüksek yabancı kadrosuna katma konusunda baskı yapmıyor. O yüzden yabancı konusunu ekonomik boyutta düşündüğümüzde biz Binatlı olarak şanslıyız. 8 haftalık dilimden hemen sonra büyük bir ihtimalle yeni sezon hazırlıkları başlayacak. Bu iki sezon arasının süresi iyi ayarlanırsa sıkıntı yaşayacağımızı düşünmem. Zaten dar bir bütçemiz var. Oyuncularımızın maliyeti düşüktür. Biz kulüp yöneticileri olarak iğneyi önce kendimize batıracağız. Alt yapıya daha fazla önem vereceğiz. Bu yıl kiralık oyuncu olarak 3 isim var. Mehmet Ali Avunç, Mehmet Neşe, Alaaddin Yavuz, Mustafa Süzgen son yıllarda alt yapımızdan yetişen isimler. Meyveleri şimdi toplamaya başlayacağız’’.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75