banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nefes Nefese son 180 dakika..!
banner98





            Ligin sonuna gelinirken, heyecan da tüm hızıyla artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türk Ocağı deplasmanında kaybederek şampiyonluk şansını zora sokan Gençlerbirliği ligin 25.haftasında lider Gaü Çetinkaya’ya konuk olacak. İkinci sıradaki Binatlı, kendi sahasında Küçük Kaymaklı’yı ağırlarken, 3.sırada takibini 2 puan geride sürdüren Türk Gücü ise geçtiğimiz hafta küme düşen Bostancı Bağcıl’ı ağırlayacak.

Kim nasıl şampiyon olur?

Eğer kalan 2 haftada lider Gaü Çetinkaya iki karşılaşmasını da kazanırsa şampiyon olur. İkinci sıradaki ve aynı puandaki Binatlı, iki maçını da kazanıp Gaü Çetinkaya’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Üçüncü sıradaki ve 2 puan gerideki Mağusa Türk Gücü ise kalan maçlarını kazanıp hem Gaü Çetinkaya’nın hem de Binatlı’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer lig bitiminde 3 takım da aynı puanda ligi tamamlarsa Gaü Çetinkaya en çok puanı toplamasından dolayı şampiyon olacak.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75