banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nay: “Gerekirse 2 Yıl Futbol Oynamam”..!
banner98

Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda forma giyen milli kaleci Erdoğan Nay, sıkıntılarını spor servisiyle paylaştı. Son yıllarda alt yapıdan yetişen en önemli isimlerin başında gelen 24 yaşındaki kaleci, gerekirse federasyona imza atacağını ve lisansının düşmesini bekleyeceğini söyledi.

Kulübü Ülkü Yurdu ile yeni sezon için anlaşamadığını, başka takımlardan teklifler aldığını söyleyen Erdoğan, Baf Ülkü Yurdu’nun transferde zorluk çıkardığını dile getirdi. Baf Ülkü Yurdu’nun başka bir kulübe transferi için çok büyük bedeller talep ettiğini ifade eden genç kaleci, “Maalesef BÜY ile anlaşamadık. Başka takımlara gitmemi de engelliyorlar. Gerekirse federasyona imza atacağım ve 2 yıl futbol oynamayacağım” ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75