banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mustafa Finalde..!
banner98




Sporcumuz Mustafa Alnar “Avrupa Gençler Şampiyonası” Pupils “10 Top” disiplininde Finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Hollanda’nın Leende kentinde gerçekleştirilmekte olan “Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda mücadele etmekte olan sporcumuz bugün Danimarkalı rakibi Andreas Steen Boneleykke’yi 6-3 mağlup etmeyi başararak “Yarı Final”e yükseldi.

“Yarı Final ”de geçtiğimiz yılın şampiyonu Polonyalı sporcu Viktor Zielinski ile eşleşen sporcumuz uzun süre mağlup durumda sürdürdüğü çekişmeli geçen karşılaşmanın ardından rakibini 6-5 mağlup eden Mustafa Alnar adını finale yazdırmayı başardı. Mustafa’nın finale kalması Hollanda’da bulunan bilardo kafilesi tarafından büyük sevince neden olurken, gözler KKTC saati ile 20.30’da oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Finalde Rus sporcu Dmitrii Shkudov  ile karşılaşacak olan sporcumuz şampiyonluk için varını yoğunu ortaya koyacak.

“8 Top” Başladı

Bu arada Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda “8 Top” disiplini karşılaşmaları da başladı. Sporcularımız bugün oynanan ilk gün karşılaşmalarında  başarılı sonuçlara imza attılar.

 



banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75