banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Muslera'dan Yeni Sözleşme Yanıtı..!
banner98

Galatasaraylı Fernando Muslera, basına konuştu. Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı kaleci, "Her zaman bunu belirttim, Avrupa kariyerimi Galatasaray’da tamamlamak istiyorum. Ama tabii ki hocamın ve yönetimimizin vereceği karar çok önemli" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'in kendisine her zaman güvendiğini ve çok özel biri olduğunu Muslera, kaptan olarak her zaman, her konuda örnek olmaya çalıştığını dile getirdi.

Rakip takım taraftarları tarafından sevilmesinin en önemli sebebinin karşılıklı saygı olduğunun altını çizen 33 yaşındaki kaleci, "Saygı benim hayatımdaki en önemli kurallarımdan biri. Kiminle oynarsanız oynayın, mutlaka saygılı olmanız lazım" ifadelerini kullandı.

"Sezona belki de damga vuracak kurtarışlardan biriydi"

Muslera, bu sezon Kadıköy deplasmanında Mehmet Ekici'nin şutunu kurtardıktan sonra neler hissettin sorusuna ise "Sezona belki de damga vuracak kurtarışlardan biriydi. Çok mutlu oldum ama kısa bir mutluluktu" cevabını verdi.

"İdolüm Oscar Cordoba'ydı"

Kaleciliğe başlarken idolünün eski Beşiktaşlı Oscar Cordoba olduğunu vurgulayan Muslera, FIFA'nın çıkardığı yeni oyun kurallarının kaleciliği her gün biraz daha zorlaştırdığının altını çizdi.

Uruguaylı kaleci, Türkiye'de kendisini en çok zorlayan forvetin ise Burak Yılmaz olduğunu kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75