banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Musa, Cihangir'de Mutlu..!
banner98

Transfer sürecinde teklif aldığı yönündeki haberler üzerine Musa 3 Süper Lig takımından ciddi teklifler aldığını belirterek “Benim her zamanki önceliğim kulübüm Cihangir’di. Yönetimle oturup karşılıklı anlaşarak birlikte 4 sezon daha devam etme kararı aldık. Bu karar beni çok mutlu etti. Burada mutluyum” dedi.

Federasyonun yabancı kuralı konusunda düşüncelerini aktaran tecrübeli oyuncu “Bence 2 yabancı kuralı olması gerekirdi. Yabancıların bu lige renk kattığını hatta yerli oyuncularında performansını çok etkilediğini düşünüyorum. Gençlerin önünün açılması açısından bu kuralın geldiğini düşünüyorum. Zaten iyi olan bir genç her türlü o takımda ilk 11de yer alır. Örnek verecek olursak Zihni Temelci bizim takımda geçen sezon istikrarlı bir şekilde oynadı” dedi.

Gelecek sezon serbest transferi hakkına sahip olacak olan Musa kariyeri ve takımdaki geleceği konusunda “Cihangir yönetimi ile sezon başı bir görüşme gerçekleştirdik. Yaptığımız görüşme oldukça olumlu geçti. Bu görüşme sonrası kulübümle 3 yıllık daha anlaşma sağladım” dedi.

Geçen sezon 11 gol ve 14 asistlik bir performansla oynayan tecrübeli sağ açık geçen sezon düzenli ilk 11’de oynadığını ilk devre geride kalırken 9 gol atıp 9 da asist yaptığını kaydederek “Bu performans benim için yeterli değildi. Tarihimizde ilk kez liderlik koltuğuna oturduğumuz bir haftada ikinci devrede takımla birlikte benim performansımda da düşüş gerçekleşti. Bu sezon kendi adıma daha çok çalışıp daha iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum” dedi.

Dünyada yaşanan eş zamanlı global kriz covid-19 futbolu performansını etkilediğini aktaran Musa pandemi döneminin herkesi olduğu gibi kendi performansını da çok etkilediğini belirterek “Maalesef global olarak büyük bir krizden geçiyoruz. Umarım en kısa sürede her şey normale döner ve bizde özlediğimiz güzel futbollu günlere döneriz” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
MusaCihangirde Mutlu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75