banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü.. Northernland Dipkarpaz
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MUHABİR VE FOTO MUHABİRİ OLARAK BİZLERE KATILIN..!
banner98

 


2017-2018 Futbol sezonu hafta sonu başlıyor. 3 Yıl önce ülke sporuna adım atan ve kısa sürede 1 numaraya yükselerek Ülke Sporunun nabzını tutan ARENASPORKOLİK yeni sezona da bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 


BTM'den tüm liglere köy takımlarından köklü takımlara kadar hiç ayırt etmeden tüm kesimlere aynı eşitlikte yaklaşan ve haberleri ile bu kesimlere ulaşan ARENASPORKOLİK yeni sezona da dolu dolu girmenin çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Bomba, Flaş, Son Dakika haberleri ile hep gündemi belirleyen antremanlardan, röportajlardan, maçlardan haberler ile sizelere ülke sporundaki gelişmeleri yakından takip ettiren ARENASPORKOLİK ailesine katılmak istiyorsanız ne duruyorsunuz. 


ARENASPORKOLİK olarak yeni muhabirler, yeni foto muhabirleri yetiştirmek için sizlere kapıyı açtık. Karpazdan, Yeşilırmak'a kadar her bölgeden her köyden ülke sporuna katkı koymak istiyorsanız bizimle çalışmak haberlerinizin, fotoğraflarınızın büyük bir kitleye ulaşmasını ve değer görmesini istiyorsanız hadi durmayın. Bizimle iletişime geçin ve ülke sporuna sizlerde katkı koyun. 


Şartlar ve bilgiler sizlere yapılacak olan görüşmede aktarılacaktır. Siz adım atın ve sizlerde ailemize katılın. Ülke Sporunda sizlerde adınızı bir yerden başlayarak katkı koyarak duyurmaya başlayın.



BU FIRSATI KAÇIRMAYIN.... ÖZELDEN MESAJ ATIN VE BİLGİ ALIN... GEÇ KALMAYINNNN...

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75