banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Muammer Transferi Kaos Yarattı..!
banner98

Mesarya antrenörü Çağan Çerkez Muammer Tip transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, kendi raporu doğrultusunda Muammer transferinin yapıldığını, ancak en önemlisi yapılan transferin etik, yakışır ve adam gibi yapıldığını söyledi.

Muammer’in Mesarya takımına gelişinde mental olarak da sıkıntısı olmadığını hem ortam hem de kapasite anlamında ortamın oyuncuyu mutlu ettiğini söyledi.

Kendileri ile kısa süre olsa da Muammer’in çalıştığını ifade eden Mesarya antrenörü Çağan Çerkez, sonrasında yaşananların ise centilmenlik ile bağdaşmadığını ve bu olanları hayretle izlediğini ifade etti.

Mesarya kulübü olarak Çetinkaya ile yaptıkları anlaşma neticesinde Muammer’in başka takımda gerçekleşen transfer sonrası oynayamayacağının da alınan karar olduğunu ve bunun karar defterinde de yer aldığını söyleyen Çerkez, günün sonunda ise ülkenin federasyonunun konu önüne gelmesine rağmen doğruyu göstermediğini ifade etti.

Kısa süre sonra başlayacak olan ligin yanında ikinci hafta Bağcıl ile oynayacaklarını ifade eden Çerkez, transfer döneminin ligin başlamasından sonra tamamlanmasının da ciddi bir hata olduğunu sözlerine ekledi.

Bağcıl kulübü başkanı Hasan Besim ise Muammer’in transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Muammer’in Bağcıl’da oynamak isteyişinin kendi isteği olduğunu söyledi. Muammer’in kendisine Bağcıl’da oynamak istediğini belirten Besim, kendisinin ise Muammer’e Mesarya ile anlaşma sağladığını ve burada yer almasının etik olmadığını söyledi. Muammer’in ise Mesarya ortam ve mesafe olarak kendisini zorladığını yaşantı ve okulu nedeniyle Bağcıl takımının kendisini daha fazla cezbettiğini kendisine aktaran Besim, yaşanan gelişmeler sonrası ise Çetinkaya başkanı ile kendisinin bizzat görüşüp oyuncuyu takımına dahil etme düşüncesini aktardığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75