banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG’de Kurt Affedildi, Ortalık Karıştı..!
banner98




       
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde sezon başında kadro dışı bırakılan Yasin Kurt dün gece yarısı yapılan görüşme sonrası affedildi. Oyuncu bugün sabahta Teknik Direktör Fırat Canova ve Kulüp Başkanı Koral Bozkurt ile görüşerek akşam üstü ilk idmanına takımla çıktı.  

Mağusa Türk Gücü futbolcusu Yasin Kurt konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Kurt; “Sene başında yönetim kurulu ve hoca bir karar aldı, bende bu karara saygı duydum. Kendi bireysel antrenmanlarıma devam ettim. Aile içerisinde bu tarz olayların olması normaldir, önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek ve yola devam etmek. Ortak hedef Mağusa Türk Gücü’ nün başarısıdır ve ben kendi adıma tekrar bu formayı giyecek olmaktan dolayı mutluyum.

Hiçbir zaman elimi taşın altına koymaktan çekinmedim, çekinmemde. Söz konusu takımın başarısıysa, ben elimden geleni yapmaya hazırım. Güzel günler göreceğimizden, Mağusa Türk Gücü’nü hak ettiği yerde olacağından ve bunu da hep birlikte başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek takıma tekrar dönmesinin mutluluğunu dile getirdi.

         Yasin'in affedilmesi camiada da büyük sevinçle karşılandı. 

MTG cephesinde bu gelişmeler yaşanırken bu haberin yayılmasından sonra birçok kulüp gerek Futbol federasyonuna gerekse basına ulaşarak itirazlarda bulundu.

Sezon başında Futbol Federasyonuna verilen 24 Kişilik isim listesi içerisinde Yasin Kurt’un isminin olmadığını tespit eden kulüplerin olduğu ve bu konu da itirazda bulunduğu öğrenildi.

Sezon başı yapılan ve sezon içerisinde yapılması yasak olan Vize işleminin de Yasin Kurt’ta sezon başı yapılmadığı ve Futbol Federasyonu sitesinde Yasin’in dün akşama kadar lisansının pasif göründüğü ancak bugün sabah aktif olarak değiştirildiği iddia edildi. Bu konuda bazı kulüplerin elinde belgeler olduğu ve Futbol federasyonunun bu konuda ne karar alacağı beklendiği öğrenildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75