banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Tarihi Karar Almak İçin Toplanacak..!
banner98

MTG Yönetimi, yeni bir tesisleşme atağı ve merkez lokal için eski başkan ve yöneticileri bir araya getirme, geleceği birlikte şekillendirme kararı aldı

MTG yönetimi, lokal üzerinden başlayan ve kulübü “tarihi eser düşmanı” noktasına taşımak isteyenlere de sert yanıt verdi.

Yıllarca MTG ocağından çıkan kararlarla Mağusa’nın tarihinin yazıldığı belirtilerek, “Bu polemikler nedeniyle kulübümüz zarar görüyor” denildi.

Başkan Koral Bozkurt, Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, lokalin, kulübün kurumsallaşması ve gelişmesi için önemli olduğunu belirterek, gelişimin bu yolla engellendiğini, gerekirse kulüp lokalinin şehir içinde başka bir noktaya taşınabileceğini söyledi.

Ayakları üzerinde duran, düzenli gelirleri ile başkana bağımlı olmayan bir MTG düşlediklerini anımsatan Bozkurt, bu nedenle yeni lokal projesinin son derece önemli olduğunun altını çizdi.

Lokal gündemi ile genel kurul toplama kararı aldıklarını belirten Bozkurt, “MTG sahipsiz değildir. Birileri istedi diye, tarih düşmanı olarak lekelenemeyecek kadar tarihi güçlü ve Mağusa’ya bağlı bir kulübüz. Tüm camiamızı, eski yönetici ve futbolcularımızı, taraftarlarımızı genel kurulumuzda görmek istiyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75