banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Piro DAÜ Hentbolda Kupa Canavarı GG.. (3832)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG pusuya yattı..! (3-1)
banner98

 






YER: Magosa Cambulat Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı, Ali Karahasan, İsfendiyar Açıksöz

M.TÜRK GÜCÜ: Türkkan, M.Çil, M.Tekpınar, H.Kayalılar (Olgun dk.86), Sami, Nurettin, Mehmet, Oğuz (Lawrence dk.84), Uğur, Emre, İ.Kabore

D.TÜRK BİRLİĞİ: Okyanus, M.Yıldız, Koral, A.Saygı, Emin, Alpay, Aydın(Lamine dk.53), Özgenç, Kenan(Ali dk.70), S.Saygı(A.Coşkun dk.59), Salih

GOLLER: Dk.26 H.Kayalılar (pen), dk.49 İ.Kabore, dk.83 Uğur (M.Türk Gücü), Dk.89 Lamine (D.Türk Birliği)

 

  18. dakikada gelişen D.Türk Birliği atağında S.Saygı rakibinden kurtulup süratle rakip ceza alanına girdi. Rakibini de geçtikten sonra yaptığı vuruşta top yan direkten döndü. Dönen topu defans topu uzaklaştırdı.

  26. dakikada sol taraftan gelişen M.Türk Gücü atağında Sami rakip futbolcu Aydın tarafından ceza alanında düşürüldü. Hakem Fehim Dayı bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan H.Kayalılar M.Türk Gücünü 1-0 öne geçirdi.

  30. dakikadaki M.Türk Gücü atağında Uğur’un vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topa Emre vurdu bu kez de top yan direkten oyun alanına döndü defans topu uzaklaştırdı.

  49. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada M.Türk Gücü bir serbest vuruş kazandı. Sami’nin kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen İ.Kabore kafa ile topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı.

  62. dakikada günün başarılı adamlarından Uğur’un sert vuruşunda top yan direğe vurarak oyun alanına döndükten sonra defans oyuncuları topu taca atarak tehlikeyi önledi.

  83. dakikadaki M.Türk Gücü atağında Nurettin’in şutunda kaleci Okyanus topu kornere attı. Kornerden gelen topu defans uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Uğur sert vurdu ve takımını 3-0 öne geçirdi.

  89. dakikadaki D.Türk Birliği atağında Özgenç’in sağ taraftan rakip kale önüne gönderdiği topu defans uzaklaştıramayınca topa en son vuran Lamine topu ağlara yolladı ve maçın sonucunu belirlemiş oldu. M.Türk Gücü 3 - D.Türk Birliği 1

  A-2 genler maçını M.Türk Gücü genleri 3-2 kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75