banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Oraloğlu’nu bekleyecek..!
banner98

 





            Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü başkanı Şükrü Şemmedi, Değirmenlik karşılaşması sonrasında Ali hocanın, sıkıntı, stress, iş yoğunluğuna bağlı olarak yaşamış olduğu sağlık sorunlarından dolayı görevinden ayrılmak istediğini bildirmesi üzerine, yapılan yönetim kurulu toplantısında değerlendirilerek, yönetim olarak izin verdiklerini belirtti.

Yenicami maçına Ali hocadan yoksun olarak çıktıklarını belirten Şemmedi, iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan basit bireysel hatalardan maçı kaybettiklerini söyledi.  Yönetim olarak devre arasına kadar yeni bir teknik direktör ile çalışmama kararı aldıklarını ve ligin devre arasına kadar görevi teknik direktör Batu Seyis, koondisyoner Reşat Oğuz ve kaleci antrenörü Memiş Nay ile devam etme kararı aldıklarını açıkladı. Alınan karar sonrasında ligde sonuçlar ne olursa olsun devre arasına kadar mevcut teknik kadro ile birlikte devam edeceklerinin altını çizen başkan Şükrü Şemmedi, ligin devre arasında yapılacak genel bir değerlendirme sonrasında hep birlikte gerekli kararı üreteceklerini söyledi.

Şemmedi,son dört yıl teknik direktörleri Ali Oaroğlu’nun kulüp sevgisi, renk aşkı, ve takımda çok büyük emeği, özverisi, maddi ve manevi katkısı olduğunun altını çizerek, devre arasına kadar dinleneceğini belirtti. Devre arasına kadar geçen süreçte Ali hocanın sağlığının düzelmesi yönünde olumlu gelişmeler yaşanacağını umut ettiklerini ifade eden başkan Şemmedi, ligin ikinci devresine Ali Oraloğlu ile devam etmesinden yana olduğunuda açık bir şekilde ifade etti.

Ara transfer döneminde takım kadrosuna takviyeler yapacaklarını açıklayan Şükrü Şemmedi, mevcut kadroyu korumak istediklerini, ancak gitmek isteyen futbolcuları da olur ise gerekenin yapılacağını ifade ederek açık kapı bıraktı. Geride kalan altı haftalık periyodu tamamladıktan sonra Ali hocadan gelecek olumlu veya olmsuz yanıta göre yol haritasını çizeceklerinin belirten Şükrü Şemmedi, olumsuz gelişme olur ise ligin ikinci devresinde yeni bir antrenör ile de anlaşalabileceğinin sinyalini de verdi.

Basın toplantısı sonunda Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü başkanı Şükrü Şemmedi, basın mensuplarının sorularını da yanıtlayarak toplantı tamamlandı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75