banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Ocağın fişini 12 dakikada çekti (4-1)
banner98

 



Stadyum: Canbulat

Hakemler: Mehmet Sezener, Hakan Ünal, Sonay Dericioğlu, Hüseyin Özkan

Mağusa Türk Gücü: Türkkan Delideniz, Hüseyin Kayalılar, Sami Ergazi, Mustafa Tekpınar, Lewis Mike, Erol Aksunlar (Dk:68 Lawrence), Emre Özsin (Dk.83 Hakan), Nurettin Gecekuşu, Uğur Gök, İbrahim Kabore (Dk.89 Olgun)

Türk Ocağı: Cenk Yılmaz, Salih Say, Kaan Arsu, Mustafa Akış (Dk.55 Sezer), Mustafa Ercan, Muhammed Uçar, Mustafa Ayker (Dk 64 İsmet), Cedric, Peter, Ertaç Taşkıran, Aksel Kaptanoğlu (Dk.32 Mehmet)

Sarı kartlar: Erol, Nurettin (MTG), Peter, Mustafa Akış (TOL)

Goller : 4’ ve 12’Emre Özsin, 6’Yasin Kurt (P), 50’Uğur Gök (MTG),  81’Ertaç Taşkıran(TOL)

 

Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mağusa Türk Gücü, karşılaşmanın ilk 12 dakikasında 3 gol kaydederek karşılaşmayı resmen bitirdi. Türk Gücü’nün genç golcüsü Emre Özsin, 2 gol atarak ve 1 de asist yaparak karşılaşmaya damga vurdu. Mağusa Türk Gücü’nün golleri Emre Özsin (2), Yasin Kurt ve Uğur Gök’den gelirken, Türk Ocağı’nın tek golünü ise Ertaç kaydetti.

            Karşılaşmaya ev sahibi Mağusa Türk Gücü, adeta golle başladı. 4.dakikada Nurettin’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Özsin’in vuruşu ağlara gitti ve MTG 1-0 öne geçti.

Bu golden 2 dakika sonra defansın arkasına sarkan Uğur, TOL futbolcusu Mustafa Akış’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Mehmet Sezener penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Yasin Kurt skoru 2-0 yaptı.

12.dakikada MTG köşe vuruşu kullandı. Bu dakikada Uğur’un kullandığı köşe vuruşunda Emre Özsin’in kafa vuruşu ağlara gitti ve skor 3-0 oldu.

 3-0’dan sonra oyunda tempo düştü. İlk devrede MTG’den Kabore’nin, TOL’dan da Salih Say’ın vuruşları direkten dönerken, ilk devre 3-0’lık skorla tamamlandı.


 İkinci devreye MTG yine golle başladı. 50.dakikada Emre Özsin’in ara pasında Uğur, düzgün bir vuruşla skoru 4-0 yaptı.

81.dakikada Türk Ocağı farkı 3’e indirdi. Soldan Peter’in yerden kestiği topa golcü futbolcu Ertaç’ın tek vuruşu ağlara gitti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Mağusa Türk Gücü, konuk ettiği Türk Ocağı’nı 4-1 mağlup ederek ilk 3 puanını almış oldu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL          

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75