banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Ocağı Canbulat’ta söndürdü..! (2-1)
banner98

 







Yer: GazimağusaCanbulat Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu,  Hüseyin Özaşık, İsfendiyar Açıksöz, Turgay Misk

Mağusa Türk Gücü: Türkkan, Hasan Mani, Kaan, Okan, Sami, Yasin (90+1’Hakan Uluçağ), Mehmet Gürlü (87’Ayer Delideniz), İbrahim Kabore, Mehmet Çil, Uvanç (77’Ali İmam), Geovge Louka

Türk Ocağı Limasol: Matthaios, Ertaç, Deniz Kibar, Emeka (77’Adams), Mustafa Ercan, Mustafa Avcı, Bilal, Muhammet, Hasan Sadrazam (77’Deniz Kurtay), Justice

Goller: 49’Sami Ergazi, 78’Ali İmam (Mağusa Türk Gücü), 37’Ertaç Taşkıran (Türk Ocağı Limasol)


Küme düşmeme mücadelesi veren geçtiğimiz yılın şampiyonu Mağusa Türk Gücü, ligin 22.haftasında konuk ettiği Girne temsilcisi Türk Ocağı’nı 2-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.



Konuk ekip Türk Ocağı, 37.dakikada golcü futbolcusu Ertaç’ın golü ile ilk devreyi 1-0 önde kapatırken, sarı yeşilli ekip önce Sami, daha sonra ise Ali İmam’ın golleri ile karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.


Maçtan Notlar

10.dakikada James’in vuruşunu kaleci Türkkan 90’dan çıkardı.
16.dakikada Deniz Kibar rakibinden sıyrıldı, vuruşunda Türkkan topu kontrol etti.



25.dakikada Sami Ergazi’nin kullandığı serbest atışta oluşan karambolde Yasin Kurt’un vuruşu direği sıyırarak dışarıya gitti.
37.dakikada konuk ekip Türk Ocağı öne geçti. Bu dakikada topla buluşan Ertaç, 3 rakibinden sıyrıldı sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaptı topu filelere gönderdi (0-1).



İlk devreyi Türk Ocağı 1-0 önde tamamladı.
48.dakikada Justice’nin sert vuruşunu Türkkan önledi.



49.dakikada topla buluşan Sami Ergazi’nin düzgün vuruşu filelere gitti ve skor 1-1 oldu.



78.dakikada sağdan Okan’ın ortasında oyuna henüz oyuna yeni giren Ali İmam’ın güzel vuruşu filelere gitti ve MTG 2-1 öne geçti.



84.dakikada atılan ara pasında Türkkan önce topu kontrol etti, daha sonra topu elinden kaçırdı, topu önünde bulan Deniz Kibar’ın vuruşu direkten döndü.



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Mağusa Türk Gücü konuk ettiği Türk Ocağı’nı 2-1 mağlup etti ve derin bir nefes aldı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75