banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG kenetlendi..!
banner98




Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt, Arkın Palm Beach Hotel’de düzenlemiş oldukları Dayanışma Gecesi’nde bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt; “Değerli Mağusa Türk Gücü’lüler Dayanışma Yemeğimize hoşgeldiniz. Görevi devir aldığımız 6 aylık süre zarfında Mağusa Türk Gücü’müzün geleceğini planlamaya başladık.

Mağusa Gençlerini sosyal yaşamlarında sağlıklı, zeki ve eğitimli olarak yetişdirmek ve tüm Mağusa Halkını, Mağusa Türk Gücü ile buluşturmak en büyük hedefimizdir” diyerek sözlerine başladı.

Bozkurt: “hedefimiz kurumsallaşmış bir MTG’yi gelecek nesillere bırakmak”

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt hedeflerinin öncelikle kurumsallaşmış bir Mağusa Türk Gücü’nü gelecek nesillere bırakmak olduğunu, geliri olan, sürdürülebilir bir yapıya sahip, paralı başkan ve yönetim anlayışından kurtulan, yardımlarla ayakta duran bir Mağusa Türk Gücü değil de kendi ayakları üstünde duran, ekonomik olarak gelir giderini dengelemiş ve en önemlisi üyelerle yönetilen şeffaf bir Mağusa Türk Gücü hedeflediklerini söyledi.

Bu bağlamda tüzüklerinide yenilediklerini söyleyen Bozkurt, kulüp içinde mental ve fiziksel olarak birçok yeniliğe imza attıklarını ve hedefler koyduklarını söyledi.

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt; “Bu hedefler doğrultusunda “Biz ne yaptık?” “Hangi aşamadayız?” diye sorarsanız göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bunların planlamalarını, projelerini ve uygulamalarını ciddi bir efor sarfederek yapmaya başladık” dedi.

 

Hedefimiz 2020

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt, kendilerinin Mağusalı olduğunu ve Mağusa’nın en iyiye laik olduğunu vurguladı. Bozkurt, kendilerine göre Mağusa Türk Gücü’nün hep beraber birlik içinde omuz omuza olmak olduğunu, ve hedeflerinin 2020 yılında kendi ayakları üzerinde duran bir Mağusa Türk Gücü yaratmak olduğunu söyledi.

Bozkurt; “Gecemize katılıp kulübümüze ve bizlere destek olan tüm mağusalılara ve dostlarımıza , tekrar şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75