banner108
Öne Çıkanlar Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) BAŞKENTLER BİR KEZ DAHA BİRLEŞECEK..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG ile Türkkan arasında ipler koptu..!
banner98

Mağusa Türk Gücü’nün başarılı kalecisi Türkkan Delideniz MTG ile ipleri kopardı. MTG yönetimi ile masaya oturan Türkkan Delideniz yaptığı görüşmede fikir ayrılıkları ve maddi anlamda anlaşma sağlanmamasından dolayı takımdan ayrılma kararı aldı.

Aldığı ayrılma kararı sonrası Türkkan Delideniz bugünFutbol Federasyonuna giderek serbest transfer hakkı kazanması adına imza atarak serbest transfer hakkı kazandı.

Yusuf’un transferi ile kaleye hamle yapan MTG yönetimi yaşanan bu gelişme sonrası Küçük Kaymaklı’dan da Ufuk Şimşek’i renklerine bağladı.

Bu gelişmelerin ardından tecrübeli eldiven’e Cihangir, TOL ve K.Kaymaklı takımlarının talip olduğu ve görüşmelere başladığı öğrenildi.

Türkkan geçtiğimiz sezon MTG kalesinde çıkardığı başarılı maçlar ile devamlı ön plana çıkarken son kupa finalinde vasatın altında bir oyun sergilemesi sonrası MTG teknik heyetinin yeni sezona kaleci arayışına girdiği biliniyordu.

Türkkan geçen sezon 20 Temmuz 2017'de MTG yönetiimi ile anlaşmaya vararak 5 yıllık da sözleşmeye imza atmıştı. Taraflar görüşerek bu anlaşmayı da fesh etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75