banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, GG’yi ilk devrede yendi..! (2-1)
banner98
 



Ortaköy sahasında Süper ligin iki temsilcisi G.Gücü ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya geldiler. Baştan sona Mağusa Türk Gücü’nün üstünlüğünde geçen maçın ilk devresinde MTG art arda Nevzat ve denenen yabancı oyuncu Raheed ile 2 gol bularak 2-0 öne geçti. Devrenin sonlarına doğru G.Gücü dnediği yabancı oyuncu ile 1 gol buldu ve devre 2-1 sonra erdi.


Her iki takımında birçok oyuncu denediği karşılaşmanın 2.devresinde gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-1 MTG’nin üstünlüğünde sona erdi.


Karşılaşmada her iki takımda 4’er yeni yabancı deneme şansı bulurken özellikle MTG’nin forvette denediği siyahi futbolcu Rasheed, sergilediği oyun ve attığı golle göz doldururken, diğer yabancılar vasatın üstüne çıkamadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75