banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Fırat Canova İle Anlaştı..!
banner98
 



   
      Mağusa Türk Gücü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;‘’Süper’de Lig’de kalma mücadelesi veren takımımızın yanında olup 5 maçlığına anlaştığımız Teknik Direktörümüz Ali Oraloğlu hiç bir bedel talep etmeden, takımının ve takımımızın ligde kalmasında destek olmuştur. Yeni sezonda iş yoğunluğundan dolayı görevine devam etmeyecektir. Kendisine camiamız adına yürekten teşekkür eder, iş hayatında başarılar dileriz’’ denildi.

Bu doğrultuda yeni sezonda Milli Takım Teknik Direktörü olan Fırat Canova ile yolumuza devam edeceğimizi kamuoyuna bildirir, iki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar dileriz ifadelerine yer verildi.

Milli takımdaki görevi bittikten sonra MTG’nin başına geçecek olan Fırat Canova’nın yeni sezon için isteklerini sarı yeşilli yönetime iletirken transfer sürecinin devam edeceği ve kadronun şampiyonluğa oynayacak bir kadro olması için çalışmaların süreceği öğrenildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75