banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG'den Çifte Şampiyonluk Şöleni..!
banner98

K-Pet Süper Ligde Mağusa Türk Gücü şampiyonluk için saat saymaya başladı.

Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Yenicami maçında şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan sarı yeşilli ekip sahayı yeşil sarıya büründürmeye hazırlanıyor.

Mağusa ekibi maçı kazanması veya berabere kalması halinde tarihindeki 10’uncu şampiyonluğunu ilan edecek.

Sarı yeşilli ekip taraftarına forma giy maça ücretsiz gir çağrısı ile birlikte şampiyonluk kutlamalarını tarihi Mağusa Canbulat Stadı’nda maç sonrası doyasıya kutlamak için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyor.

MTG Store yarın 15-00 -18-00 saatleri arası açacak olan MTG yönetimi formalarda indirime giderek taraftarlara şampiyonluk maçı ve şöleni öncesi satış yapacak.

Taraftarlarda maç için geri sayıma geçerken üst üste 2. Şampiyonluk için Mağusa halkı adeta maç saatini sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Mağusa Türk Gücü yönetimi şampiyonluk kutlamaları için de ciddi hazırlık içerisine girerken Pazartesi akşamı da büyük bir şölen hazırlığında. Namık Kemal Meydanında şampiyonluk şöleni hazırlıklarına başlayan sarı yeşilli ekip geçen yıl olduğu gibi canlı müzik grrubu ile geceyi şölene çevirecek.

BRT, Genç TV ve Kıbrıs Tv’nin Pazartresi aksamı yapılacak spor programlarını da tarihi Namık Kemal Meydanından Şampiyonluk şöleninden yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Başkan Koral Bozkurt; Adanın dört bir yanından MTG'lileri bekliyoruz...!

Başkan Koral Bozkurt’ta şampiyonluk için bir çağrı yaptı. Çağrı şöyle;

Mağusa Türk gücü demek, başarı demek. Mağusa Türk Gücü demek, tarih demek.

Mağusamızı gururla temsil ettiğimiz bir sezonu şampiyonlukla tamamlamaya hazırız.

Tüm Mağusa’yı, adanın dört bir yanından MTG taraftarlarını şampiyonluk maçında yan yana görmek istiyoruz.

Biz hazırız

Bayrağını al; formanı giy; stadda buluşalım.
@magusaturkgucu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75