banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Cihangir ve Göçmenköy Galip..!
banner98

Dün Göçmenköy’de 1.lig temsilcisi Göçmenköy ile Süper ligin yeni temsilcisi GHE karşı karşıya geldi.

Göçmenköy yeni transferi Hüseyin Sadıkların attığı golle 1-0 öne geçti. GHE Yankı’nın frikik golü ile skora dengeyi getirdi. Göçmenköy’ün bir başka yeni transferi Kemal Uçaner attığı golle skoru 2-1 yaptı ve devre bu sonuçla bitti. 2.devrede Göçmenköy Mehmet Göçben ve Kadir’in attığı gollerle karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Lefke-BÜY (0-0)

Karadağ’da Süper ligin iki batı temsilcisi karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca her iki tarafta bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca maç 0-0 eşitlikle son buldu.

Cihangir-Çetinkaya (3-0)

Hasan Merter anısına Cihangir’de Cihangir ile Çetinkaya karşı karşıya geldiler. İlk yarıda Cihangir denemeye aldığı yabancı oyuncu Bideni’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Cihangir ilerleyen dakikalarda Uche ile bir gol daha buldu ve devreyi 2-0 önde tamamladı.

2.devrede de golü bulan yine Cihangir oldu ve Bideni’nin attığı golle skoru 3-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Mormenekşe-MTG (0-1)

Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda dün oynanan karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü Halil Turan’ın kaydettiği gol ile 1-0 kazandı.

Mağusa Türk Gücünde bu karşılaşmada yabancılar vize işlemleri nedeniyle forma giymediler. Karşılaşmada birçok gol pozisyonundan yararlanamayan sarı yeşilli oyuncular golü son dakikalarda buldular. Mormenekşe zorlu rakibine karşı ortaya koyduğu mücadeleci oyunla takdir topladı.

K-Pet Süper Ligde şampiyonluk hedefleyen Mağusa Türk Gücü yeni sezon kampına da bugün başlıyor. Bugün Bolu’ya gidecek olan Mağusa Türk Gücü kampını 19 Ağustos’ta tamamlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75