banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MSA’dan, Gazimağusa Belediyesi’ne Teşekkür..!
banner98

Ziyarete Mağusa Spor Akademisi başkanı Ahmet Ogan ve bazı futbolcular katıldı. Gazimağusa Belediye başkanı İsmail Arter yurt dışında olduğundan dolayı Asbaşkanı Cem Dana tarafından Mağusa Spor Akademisi heyeti kabul edildi.

Destek Olmalıyız

Gazimağusa Belediye Asbaşkanı Cem Dana kabulde yaptığı konuşmada Gazimağusa’nın bu sezon sporda ve özellikle futbolda kazanılan şampiyonluklarla sezona damga vurduğunun belirterek, başarılı olan takımlarımıza Belediyenin imkanları dahilinde katkı koymak ve destek olmalıyız dedi. Kadın futbolunda yedi yıl aradan sonra şampiyonluğu Gazimağusa’ya getiren Mağusa Spor Akademisi’nde katkı koyan emeği geçen tüm ekibi tebrik ederek kutlayan Cem Dana, Belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya özen göstereceklerini söyledi.

Başarılar Gelmeye Başladı

KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, üç sezon ligde mücadele eden kadın futbol takımına destek olan ve katkı koyan Gazimağusa Belediye başkan İsmail Arter, Asbaşkanı Cema Dana ve tüm çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Ahmet Ogan, Mağusa Spor Akademisi her geçen gün büyüyen gelişen bir yapı içerisinde olduğunu, doğru yapılanma içerisinde katılmış oldukları liglerde de başarıların gelmeye başladığının altını çizerek, Asbaşkan Cem Dana’nın zor dönemde Akademiye destek olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Şampiyon Takım Forması Hediye Edildi

KKTCELL Kadınlar liginde 2018-2019 futbol sezonunda namağlup şampiyon olan Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı sezon boyunca lig maçlarında giymiş oldukları formayı Gazimağusa Belediye Asbaşkanı Cem Dana’ya futbolcular tarafından taktim edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75