banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe'den Öztugay'a Yaylım Ateşi..!
banner98





 “Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığımız Esentepe maçında karşılaşmayı yöneten hakem Mustafa Öztugay gerek bizlere gerekse maçı izleyen futbolseverlerin maç sonu açıklamalarına göre son derece kötü bir performans sergilemiş ve maçın sonucuna etki etmiştir.

Henüz maçın ilk dakikalarında ve ilk yarının ortalarında futbolcumuz Turgut Kaçar’a ceza alanı içerisinde yapılan net faullere penaltı kararı vermemiş, bununla beraber futbolcumuz Emre Kuvvetlişahin’e maç içerisinde gösterdiği yanlış sarı kart ile kırmızı kart görmesini sağlamıştır.

Maalesef hakem Mustafa Öztugay’ın bu performansı bizler için ilk değildir. Ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığımız Gönyeli maçında da yine Mustafa Öztugay yanlış kararları ile maça damga vurmuş ve yine maçın sonucuna etki edecek bir yönetim göstermiştir.

Lig yarışında her puanın çok önemli olduğu bu periyotta ne bizim ne de başka takımın bu kadar bariz hakem hatalarına tahammülü yoktur düşüncesindeyiz. Bizlerin kulüp olarak tek isteği maçlarımızda görev yapacak hakemlerimizin adil yönetim göstermeleridir. Bu konu ile ilgili hafta içerisinde futbol federasyonu ve merkez hakem kuruluna gerekli şikayetlerde bulunacağız.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75