banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe'de imzalar atıldı..!
banner98





Beklenen performansı gösteremeyen ve küme düşen Mormenekşe süper lige geri dönmek icin kolları sıvadı. Mormenekşe deneyimli teknik adam Bülent Aytaç ve yardımcı antrenör Mahmut Yaman ile 2017-2018 sezonu ile sözleşme imzaladı.

Külüp lokalinde yapılan imza töreninde bir konuşma yapan külüp başkanı Sayım Aytürk hedeflerinin bu yıl disiplinli bir şekilde çalışarak süper lige dönmek olduğunu belirterek “başta hocalarımız ve futbolcularımıza güvenim tamdır” dedi. As başkan Hasan Kemal Sesigüzel ise Bülent hocanın transfer listesinde olan 2 rum futbolcu yanında yerli futbolcu transferi konusunda girişimleri başlattıklarını söyledi.

Bülent  Aytaç ise başarılı olmak için Mormenekşeyi tercih ettiğini yönetim kurulunun azimli çalışmasından daha sezon başı olmasına rağmen memnun olduğunu söyledi. Aytaç  MTG'ye transfer olan başarılı futbolcu Sami'nin yerini dolduracak bir futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75