banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe Sahaya İniyor..!
banner98





Fitnes ve kardiyo bölümünü kalabalık oyuncu grubu ile geride bıraktıklarını belirten Aytaç, saha çalışmaları ile hazırlık sürecine devam edeceklerini belirtti.

Mormenekşe olarak 21 Haziran tarihinden beri çalıştıklarını ifade eden Bülent Aytaç 1 aylık fittnes ve kardiyo bölümünü bitirdiklerini yarından itibaren ise saha çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Kalabalık oyuncu grubu ile çalıştıklarını ifade eden Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç bunun da belirledikleri hedef adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Başlayacak olan saha çalışmaları kapsamında hazırlık maçlarının da belli olduğunu aktaran Bülent Aytaç iyi bir hazırlık dönemi beklediklerini söyledi.

Bu bağlamda 5 Ağustos Hamitköy, 11 Ağustos Türk Ocağı, 13 Ağustos Yeni Boğaziçi, 16 Ağustos Gençler Birliği,19 Ağustos Dumlupınar ile hazırlık maçında bir araya geleceklerini aktaran Bülent Aytaç Türkiye kampı ve yurtiçinde katılacakları anı turnuvaları ile hazırlık maçlarında kendilerini iyi noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Sahalarının bakımda olması nedeniyle DAÜ sahasında çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç takıma yapılacak takviyeler sonrası daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75