banner108
Öne Çıkanlar Burak Yılmaz Yönetiminde Çalıştı.. KKTC MOK Ağdelen Celal tarihe geçti..! Flaşş..Raif Doğanda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mısırlıoğlu; ''U20 Takımına Girmek İçin Çok Çalışıyorum''..!
banner98

Küçük Kaymaklı’da U-20 takımına girmek için çok çalıştığını söyleyen genç oyuncu “herşey yoluna girmişken, tam kendime güvenmişken ve birşeylerin olacağına inanıp yeni hedeflere adım atmışken Covid salgınının başlaması beni her yönden sıkıntıya soktu” dedi.

Seçmeler için sıkı sıkıya çalışmaya başladığı dönemde salgının başladığını belirten 15 yaşındaki Barış “her olmayan işte bir hayır vardır diyerek kendimi motive ettim ve çalışmalara evde devam ediyorum” diyerek azmini yüksek tutmaya çalıştığını kaydetti.

“Galibiyet aldığımızda sevinmeyi, mağlup olduğumuzda üzülmeyi çok özledim” diyen Barış Mısırlıoğlu herkesin evde kalmasını ve kurallara uyarak en kısa zamanda hastalığın bitmesi ve normal hayatın başlaması dileğinde bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75