banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Milliler, maça hazır..!
banner98

 





Atilla TOPALOĞLU – KTSYD - LONDRA


KKTC Milli takımı CONFIA 2017 öncesi Londra'da yaptığı antrenman ve hazırlık maçıyla hazırlanıyor. Milliler geçtiğimiz gün Londara'ya ayak basarak günü dinlenerek geçirirken bugün sabah yaptığı tek idmanın ardından  yarın Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu  (LTTFF) oynanacak maçın saatini bekleyecek.



KKTC Milli takımı yarın Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile KKTC saati 19:00'da yapacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah gerçekleştirdiği idmanla tamamladı.



Oynanacak maçın orta hakemliğini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu hakemlerinden şuan Londra'da görev yapan Osman Özpaşa yönetecek.





Milliler güne sabah kahvaltısının ardından Totenham'da maçın yapılacağı stad New River Sports Center stadında gerçekleştirdiği yenileme antrenmanı ile  çalışmasını tamamladı.



Daha sonra KKTC saati ile 17:00'de İngiltere Birinci Ligi maçlarından Wembley Stadında oynanan Bradford, Millwall maçını izlemesinin ardından otele döndü.

 

Milli maç öncesi Başarılı Teknik Patron Fırat Canova bugün  New River Sports Center Stadında Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile gerçekleşecek olan maç ile ilgili Milli'lerle otelde bir topantı gerçekleştirerek günü tamamladı.



Milliler Pazartesi'ni boş geçirerek Salı akşam saatlerinde adaya dönecek. Milliler kamp süresinde  normal sezonda biri birleriyle rakip olmalarına rağmen otelde ve antrenmanda neşeli ve arkadaşlık ortamlarının iyi olduğu görüldü.


Londra'da bulunulan 2 günde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri millileri yalnız bırakmadı.

 

Antrenamnda yer alan teknik kadro ve futolcular:

Teknik Kadro: Fırat Canova, Bülent Aytaç, Mahmut Yaman

Malzemeci: Celal Avşar ve Lemi Ertüz

Futbolcular: Hasan Piro, Türkkan Delideniz, Serhan Önet, Salih  Say, Çağrı Kıral, Hüseyin Sadıklar, Ali Özbahar, Mehmet Erol, Hüseyin Adal, Fırat Ersalan, İbrahim Çıdamlı, Kenan Oshan, Uğur Naci Gök, Tansel Ekingen, Halil Turan, Mustafa Yaşınses, Kasım Tağman, Ertaç Taşkıran


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75