banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Serbest transferde son gün Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Milliler Londra’da..!
banner98

                                                                        






Atilla TOPALOĞLU – KTSYD/Londra

 

KKTC Milli Takımı pazar günü Londra Türk Toplumu Futbol Federasyon karması ile hazırlık maçı yapacak.

Her yıl geleneksel hale gelen ve İngiltere'de yaşayan Türklere ait futbol federasyonu olan Londra Türk Toplumu Futbol federasyonu (LTTFF) ülkemiz federasyonundan KTFF ile hazırlık maçında buluşan iki futbol federasyonu takımları bu yıl Londra'da karşılaşacak.



KKTC Milli takımın başında teknik patron Fırat Canova yer alırken yardımcılığını Bülent Aytaç ve kaleci antrenörlük görevini ise Mahmut Yamam yapıyor. Kafilede 21 futbolcu 2 malzemeci KTFF yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı ve Enver Baturalp yer alırken, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ve Mustafa Cimcik (Kepo) yer alıyor.

Milli takıma alınan Ahmet Sönmez ve Adil Uçar vize problemi, Salih Güvensoy ise sağlık problemleri nedeniyle kafilede yer alamadı.


Londra'da gerçekleşecek olan 5 günlük kamp programında ise milliler 1 antrenman ve 1 maç yapacak. Milliler bugünü dinlenerek geçirirken yarın ise KKTC saati ile 08.30'da bir antrenman yapacak ve aksam İngiltere 1. Ligde oynanacak bir maçı izleyecek.

Pazar günü ise KKTC saati ile 17.00’de LTTFF ile maça çıkacak. Milliler Pazartesi’ni serbest geçirerek Salı günü adaya dönecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75