banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Yılmazköy Şampiyon..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Metinser ; Yeterli Finansal Kaynağı Yaratamadık..!
banner98

Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında istifa kararı alan Hüseyin Metinser konuyla ilgili basın bildirisi yayınladı.

Metinser, göreve geldiği günden bugüne kadar yeterli finansal kaynağı yaratamadığı ve camiada birlikteliği yeterince sağlayamadığı için bu kararı aldığını belirterek, yeni bir yönetim oluşturulana kadar mevcut yönetimin geçiş dönemi adı altında görevlerini yerine getirmeye devam edeceğini açıkladı.

Metinser'in basın açıklaması şöyle:

Dün akşam Yönetim Kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrasında geçtiğimiz Mayıs ayında devraldığım başkanlık görevinden ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde yeterli finansal kaynak yaratamamış olmam ve camiayı yeterince birlik beraberlik içerisinde olmasını sağlayamamamın neticesinde Yenicami Ağdelen Spor kulübünün bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yönetim etrafında kenetlenmesine olanak sağlamak amacı ile bu kararı aldım. Bu süreç içerisinde Yenicami Spor Kulübü’ne katkı koyan ve koymaya devam edecek olan tüm sponsorlarımıza, kulübümüzün önde gelenlerine ve Yönetim Kuruluma teşekkürü borç bilirim. Bugüne kadarki başarılarının artarak devam edeceğine hiç şüphe duymadığım ve gösterdikleri duruş ve çabaları ile her türlü takdire layık olan Teknik Heyet ve futbolcularıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bilinmesini isterim ki bu başarılarla dolu camia çok daha fazla ilgiyi ve birlikteliği hak etmektedir. Tüm camiamızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Yönetim kurulumuz akşam aldığı karar doğrultusunda geçiş dönemi adı verdiğimiz bu süreç içerisinde yeni yönetim oluşana kadar görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerdir.

Saygılarımla Hüseyin Metinser

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75