banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mete Adanır’ın Anıt’ı Törenle Açıldı..!
banner98

32 yıl sonra yapılan “Futbol Şehitleri Anıtı”nın açılışı önceki gün gerçekleştirilen kalabalık törenle açıldı. Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989’da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve araç sürcüsü Asım Özkan anısına yaptırılan ‘Futbol Şehitleri Anıtı’nın açılışını TC Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı.

TC Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın 19 Mayıs Stadyumu’nda açılışını gerçekleştirdiği törende konuşan Bakan Kasapoğlu, 32 yıl önce yaşanan acının halen unutulmadığını belirterek, “32 yıl önce kaybettiğimiz değerli camiamızın mensuplarını rahmetle yad ediyorum. Aradan 32 yıl geçmesine rağmen yüreğimizi yakan, bizleri derinden etkileyen bir acıdır. Ayrıca Türkiye spor tarihinin de en acı ve üzüntülü günlerinden bir tanesidir. Bu vesileyle camiamıza bir kez daha başsağlığı diliyorum. Teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan, onları unutmadık ve unutmayacağız. Bu anıt o hüznün, o elim günün bir timsali olacak” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75