banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Metça ve Uğurcan Ölümden Döndü..!
banner98
 



            Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre dün akşam saat 22.30 sıralarında Mersinlik-Tatlısu anayolunda 46 yaşındaki Mehmet Cemal Kemancıoğlu yönetimindeki MN 208 plakalı aracıyla, önündeki araçları hatalı olarak geçmesi neticesinde trafik kazası meydana geldi.

            Kemancıoğlu’nun hatalı geçişi fark ederek sol şeride geri geçmeye çalıştığı sırada önünde aynı istikamete seyreden 33 yaşındaki Yalçın Dursun yönetimindeki BH 418 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Kontrolden çıkan araç yolun sağına geçerek önce karşı istikametten gelen 36 yaşındaki Mustafa Çapkın yönetimindeki KT 152 plakalı araca, ardından da yine geçmeye çalıştığı traktöre çarptı ve takla atarak durabildi.

Kaza sonucu Kemancıoğlu ve ayni araçta yolcu bulunan 26 yaşındaki Uğurcan Basayak, traktör sürücüsü ve traktörde yolcu bulunan 44 yaşındaki Murat Koç ve Mustafa Çapkın hafif şekilde yaralandı.

Mehmet Kemancıoğlu kazayı nasıl geçirdiğini şu ifadelerle anlattı. Dün akşam antrenman dönüşü Mersinlik bölgesinde çok ciddi bir kaza geçirdim. Hiç kimse yara almadan Allaha şükür sağ salim herkes ailesine kavuştu.

Akşam Gerçekleşen Kaza da Gazetelerde Yazan Yazılarda Hatalı Sollama ve Traktöre Çarpıp Takla Attığım Yazıyor. Yaşamış Olduğum Kaza Dümdüz Yolda Önümüzde Giden Traktör’ūn Arkasında Balya Yüklü Romork Çekiyordu Hiçbir Işığı Olmayan Romorkun Gece gece Yolun içinde seyahat etmesi Karşıdan Gelen Aracın ışıkları Bizimde Kısa ışıklarda Gitmemiz Gereği Yolun içinde Seyahat Eden Işıksız Romorku Hiç Fark Etmedik Son dakika Romorkūn Altına Girmemek için Sağlayıp Geçmek istedik Karşıdan Gelen Arabanın Yan Tarafını Sıyırarak Ramorkun Lastigine Çarpıp 3 4 Takla Atıp Bankete Düşüp Durduk.

Kazadan Küçük Sıyrıklar hafif Darbelerle Ucuz Atlattık Allaha Şükür Verilmiş Sadakamız Varmış. Bu Yollarda Her gün Kazalar Olmakta Allah Herkesi Kazalardan Korusun Bu Yollarda Herkes Dikkatli Olsun Akşam Bizim Başımıza Geldi Işıksız Kapkaranlık Bir Remork Allahtan Ucuz Atlattık Arayan Soran Herkese Sevgiler Saygılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75