banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya'da kaos  sürüyor..!
banner98

 





         Mesarya Spor Kulübünde karışıklık devam ediyor. Dün akşam Türkmenköy cephesi ve Mesarya cephesi toplantıda tartışarak Türkmenköy’de yapılan toplantıyı terk etmiş ve Turunçlu’da yapılan toplantıda önemli kararlar almıştı. Mesarya kanadı 12 yönetici ile yaptığı toplantıda antrenör futbolcu Ali İmam’ı görevden alıp kadro dışı bırakırken Asilkan’ı da kadro dışı bırakmıştı.

Türkmenköy cephesi bu gelişme sonrası karara tepki gösterip alınan kararın geçerli olmadığını belirtip bu akşam ikinci devrenin ilk antremanını yaptı.


Türkmenköy cephesinden lisanslı 12 futbolcu bu akşam Türkmenköy Stadı'nda idmana indi. Antrenmanı Mesarya eş başkanı Ertan Külahlılar da seyretti.

Öte yandan Mesarya cephesi ise antrenmana katılmadı ve antrenör arayışlarını sürdürdü. Mesarya cephesinden futbolcular ve yöneticiler antrenmana katılmazken yaşanan bu kaos’un nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Mesarya camiası tarafından süresiz kadro dışı bırakılan antrenör oyuncu Ali İmam ve takımın önemli isimlerinden Asilkan da antrenmana katılırken antrenmanı Türkmenköy'den 6 yönetici de izledi ve idmanı Ali İmam yaptırdı.

 

Haber : Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75