banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya, play-off’u garantiledi..! (1-2)
banner98
 





Yükselme liginde grup maçlarında sona gelinirken bitime 2 hafta kala 8.hafta mücadelesinde Lider Mesarya zorlu Arapköy deplasmanında ikinci devre bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak hem liderliğini sürdürdü hemde play-off’a yükselmeyi garantiledi.

Grupta son 2 haftaya girilirken ilk 3 takımdan biri olarak play-off’a yükselmeyi garantileyen sarı kırmızılı ekip son 2 haftada grubu lider bitirmek için uğraşacak.


Arapköy karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Mesarya ilk devre de gol bulamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci devreye yine hızlı giren Mesarya 50.dakikada kazandığı penaltıda golcüsü Eren’in golü ile 1-0 öne geçti. 77.dakikada genç sol ayak Mustafa Aktaş’ın şık golü ile farkı ikiye çıkaran Mesarya 85.dakikada Tugay’ın golüne engel olamasa da sahadan 2-1 galip ayrılarak zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı ve averajla liderliğini sürdürdü. Arapköy ise ilk 3 yarışında aldığı mağlubiyetle büyük bir yara aldı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75