banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya DARMADAĞIN..!
banner98

  

18 kişinin yer aldığı yönetim bu gece Türkmenköy'de bir toplantı gerçekleştirildi. 6’sının Türkmenköy, 12 kişinin ise Mesarya'lı olduğu yönetimde teknik direktör Ali İmam'ın görevden alınmasının istenmesi üzerine iki taraf da fikir ayrılığı yaşadı ve tartışma yaşandı. Bunun üzerine 12 Mesarya'lı üye toplantıdan ayrılarak kendi binalarında bir toplantı gerçekleştirdi.

Mesarya'lı yöneticiler Mehmetali Topaloğlu başkan ve eş başkan Ömür Devecioğlu önderliğinde Ali İmam'ı görevden alırken, oyuncuyu süresiz olarak kadro dışı bıraktı. Üye sayısının Mesarya'da ağır basmasından dolayı karar geçerli sayılacak. Öte yandan bu kararı alan Mesarya yöneticileri yarından itibaren yeni teknik adam arayışlarına başlayacak ve yeni ismi açıklayacak.

 Yeni teknik adamın Erhan Kaya olabileceği söyleniyor. Ali İmam'ın yanı sıra takımın önemli isimlerinden Asilkan'ın da süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Türkmenköy kanadı ise bu kararın geçerli olmayacağını karar defterinin bile olmadığını belirtirken Ali İmam ise kendisine böyle bir kararın bildirilmediğini tazminatının olduğunu yarın ise takımla antremana kendisinin çıkacağını belirtti.

Sezon başında birleşen tarafların büyük çatlaklık yaşadığı ve ayrılığı devamlı gündeme getirdiği ancak bunun büyük zararlar doğurabileceği gündemde olduğu için adım atamadıkları öğrenildi.



 

MESARYA YÖNETİMİ GEÇ SAATLERDE BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI..

 

Bilgilendirme...
Bu aksam yapılan yönetim kurulu toplantımızda, İlk basta ele alınan konular; bugün medyaya yansıyan maaş krizi hakkında değerlendirme ve gerekli disiplin uygulamaları hakkında yönetimimiz oy çokluğuyla kritik kararlar üretilmiştir. Buna göre ilk etapta futbolcu maaşlarının en erken zamanda çözümü için tüm yolların deneneceği ve kesinlikle çözülmesi kararı üretilmiş olup, diğer disiplin konularında ise; antrenör futbolcumuz Ali İmam’ın görevden alınarak Asilkan Sadıkoğlu ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.
Saygılarla

 

MESARYA SPOR KULÜBU YÖNETİM KURULU

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75