banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mertekci: ‘’Biz sizi nereye sevk edelim..?’’
banner98






 ‘’ KTFF Biz sizi nereye sevk edelim. Camiamıza karşı sezon başından beri on yargılı ve acımasızca saldırıp her türlü tahrik ve cezaya maruz bırakıyorsunuz. Evet, heyecanlı büyük bir taraftarımız var. Kulübümüzü ne kadar zor şartlar altında yaşattığımızı biliyorlar. Büyük bir ailedir Yalova spor kulübü onlarda bu büyük ailenin önemli fertleridirler. Çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısıyla. Tek taraflı hiçbir olay söz konusu olamaz. Bir olay varsa sebebiyet veren birileri de vardır. Sebebiyet konularını saklayıp, sonuçtan suçlu yaratacaksanız çok adil olduğunuzu söyleyemeyiz. (Bu sezon yaşadıklarımız gibi.) Çok zaman geçmedi hatıralarımızdadır. Hangi kulübe çıkan olaylar karşısında gözlerinizi kapattığınız görmemezlikten geldiğinizi gördük. Hangi büyük olayları kulüp ismine göre geçiştiren kararlar aldığınızı gördük. Bizim camiamızı da 3 yıldan beri her türlü işkenceye tuttuğunuzu, adeta intikam alırcasına kararlar üretip gözünüzün yaşına bakmadınız. Simdi yine aynı filim yayına giriyor anladık açıklamalarınızdan.

ANCAK bu sefer her şey herkesin gözleri önünde yaşandı... Tüm uyarılarımıza rağmen sahada ısrar ettiniz. Protokolü Yalova spor kulübü taraftarlarının ortasına oturtarak bütünlüğümüzü dolayısıyla gücümüzü ve heyecanımızı böldünüz. Final maçında seyircisi bir arada oturamayan takımını coşku ile destekleyemeyen ortam yarattınız. Hakemlerimiz yarı finalde 7 dk. Maç uzatıp 9 dk. Oynattılar. Bu maçta 5 6 dk. Sahaya giren kopeciik için duran ve değişen oyuncular ve kayıp zaman için 4 dk. Maç uzatması gösterip dolmadan maçı bitirdiler. Herkesin gözü önünde tartışmasız 2 penaltıyı çalmadılar. Offside olup olmadığı tartışmalı bir golü iptal ettiler. Bir tek yumruklama yok. Ocak futbol kulübü başkan ve futbolcularının hepsinin tebrik edildiği maçtan sonra. İstifa çağrısı birçok kez taraftarlarca kendi başkanlarına da yapılmaktadır. Karşılıklı küfürler tasvip edilmez edilemez. 14 15 yaşlarında bir çocuğun duygusal anında yazdığı kelimenin peşine düşüp midayı yaklamıscasına çocuğun ismini de vererek duyuru yapmak sizi haklı kılmaz. YALOVA düşmanlığı kimseye bir şey kazandırmaz. Bize yaptığınız düşmanca uygulamaları biz kime sevk edelim tüm futbol kamuoyuna soruyorum?


                                                                                                                                             Yalova Spor Kulübü Başkanı
                                                                                                                                                       Tahsin Mertekci’’

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75