banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mert Resmen Ankas’da..!
banner98

Dumlupınar’ın alt yapısında yetişen ve geçen sezon A takım formasını başarılı bir şekilde terleten 2002 doğumlu genç yetenek, bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gaziantep Ankasspor’da mücadele edecek.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Kıbrıs dışında ilk defa bir takımda oynayacak olmanın ayrı bir heyecanını yaşadığını söyleyen Mert Güçlücan, “Ankasspor kulübü ile bir süreden beri antrenmanlara çıkıyorum. Hem teknik ekibin beni tanıması ve hem de benim onlar ile takım arkadaşlarımı tanımam açımdan bir süreç yaşadım. Burada başta başkanımız ve yöneticilerimiz olmak üzere yardımcı oluyorlar. Adaptasyon açısından hiç zorluk yaşamadım. Bu da beni daha mutlu etti.

Ankasspor’un hedefini anlattıklarında ikinci bir heyecan yaşadım ve buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Umut ediyorum hem kulübüm hem de benim adıma hayırlı bir sezon yaşarız” diye konuştu. ANTALYA’DA KAMP YAPILACAK

Yeni sezon hazırlıklarını iki ayrı etapta gerçekleştirecek olan Gaziantep Ankasspor, birinci etap kampını kendi tesislerinde tamamladı ve 2 günlük iznin ardından 28 Mart Pazar günü Antalya Lara’da ikinci etap kampına katılacak.

Genç yetenek Mert Güçlücan da takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarını Antalya kampında devam ettirecek.

LİSANSI ÇIKTI

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Gaziantep Ankasspor ile her konuda anlaşarak el sıkışan Kıbrıslı genç futbolcu Mert Güçlücan’ın lisansı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çıkartılırken, 19 yaşındaki futbolcu resmen bordo – mavili ekibin kadrosuna katılmış oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Mert Resmen Ankasda..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75