banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Merit Yeşilova’da hedef üst sıralar..!
banner98
 




Teknik Direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları nezaretinde ilk çalışmasını yapan süper lig ekibinde yerli transfer çalışmaları devam ediyor. Ağustos ayı içerisinde Topuk Yaylasında kamp yapacak olan Girne temsilcisi keyifli ve başarılı bir sezon hedefliyor.



Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları sezon açılışı ile ilgili yaptığı değerlendirmede heyecanlı olduklarını doğrularken, uzun bir aradan sonra süper ligde yer alacak olmalarında dolayı ise sabırsızlandıklarına vurgu yaptı.



Yerli transfer konusunda Akın ve Deniz’i kadrolarına kattıklarını yabancı oyuncu konusunda ise katılanlar dışında sürecin devam ettiğini belirten Kurtarıcıoğulları, yerli isim konusunda ise 2-3 isimle görüşmelerin sürdüğünü ve bu isimlerden sonuç alacaklarına olan inancını vurguladı.



Yurt dışında yapılacak olan kamp öncesi 5 hazırlık maçının net olduğunu söyleyen Kurtarıcığulları, ay sonuna kadarki hazırlık sürecini 5 idmanla geçireceklerini söyledi.



Takımın önemli ismi Hasan Piro konusuna bir kez daha açıklık getiren tecrübeli çalıştırıcı, Hasan Piro adına düşüncesi olan takımların heveslenmemeleri gerektiğini, tecrübeli oyuncu konusunda camianın düşüncesinin net olduğunu söyledi. Hasan Piro gibi bir isme sahip olmanın önemini bir kez daha hatırlatan Tayfun Kurtarıcıoğulları süper Lig’de Hasan Piro’nun kalede olmasının ayrı bir güç olduğunu hatırlattı.



Bu nedenle konuyu artık dillendirmenin yersiz olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, Merit Alsancak Yeşilova olarak doğru işler yapma adına kolları sıvadıklarını söyledi.



Yeni sezonda Merit Alsancak Yeşilova takımının hedefinin üst sıralar olduğunu hatırlatan Tayfun Kurtarıcıoğulları, kuracakları kadro ile şampiyonluk yarışını zorlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75