banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Merit Alsancak Yeşilova Sahaya İndi..!
banner98

Mustafa Hidayet Çağlar stadında yeni sezona merhaba diyen Merit Alsancak,

Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf yeni sezonla ilgili olarak yaptığı açıklamada, takım olarak geçen yıl çok iyi bir sezon geçirdiklerini bu sezon ise geçen yılın üzerinde olmak istedikleri söyledi.

Yeni sezon hem lig hem de kupada iddialı olmak için yola çıktıklarını belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, oyuncu grubu ve yönetim olarak buna hazır olduklarını söyledi.

Mevcut kadroyu korumakla birlikte takıma Mustafa Yaşınses,Edis Sökmen  ve Kemal Yıldırım'ıntakviye edildiğini belirten Akyulaf, Serhan Önet konusunda ise belirsizliğin devam ettiğini belirtti.

Adaleke ve Binya’nın da aralarında olduğunu söyleyen Erdinç Akyulaf, Lua Lua’nın ise Pazartesi aralarına katılacağını ifade etti.

Hazırlık planlamalarının hazır olduğunu söyleyen Erdinç Akyulaf, sezon öncesi iki etaplı kamp planlamaları ile birlikte hazırlık maçlarının da hazır olduğunu ifade etti.

Geçen yılki kadroyu korumalarının en büyük avantajları olduğunu söyleyen Akyulaf, takviyelerle birlikte savaşan ve iyi futbol oynayan bir Merit Alsancak Yeşilova yaratacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75