banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Merit A. Yeşilova'ya Dev Stoper..!
banner98

Merit Alsancak Yeşilova yeni sezonun açılmasına kısa bir zaman kala Lua Lua’nın dün takımdan ayrılması ile harekete geçti ve Nijerya’lı 1.95 boyunda 29 yaşındaki dev stoper Azubuike Egwuekwe’yi yarın adaya getiriyor.

Şu anki piyasa değeri 250 bin Euro olan ve geçtiğimiz sezon Güney Afrika’nın Supersport Utd takımında forma giyen, geçmiş yıllarda Nijerya Milli Takım formasını 35 kez giymiş ve 2 gol kaydetmiş olan deneyimli stoper, Temmuz ayından beri boşta bulunuyordu ve yapılan görüşmelerin sonunda ikna olarak adaya gelmeye karar verdi.

Lua Lua’nın bugün takımdan ayrılıp Doğan Türk Birliği’ne transfer olmasının ardından hemen temaslara geçen Başkan Redif Nurel, Binya’nın yanında oynayacak ve takımın ciddi bir sıkıntısını giderecek olan önemli bir defans oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75