banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün GMTMK Direktörler Toplandı B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mendy, G.Gücü için geldi..!
banner98

 





       Gençlik Gücü rotasını, ara transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü kaliteli yabancı oyunculara çevirdi.

Teknik patron Niyazi Göksun’un raporu doğrultusunda Samuel Yeboah’ı 3 hafta önce takımdan göndererek, yerine çok iyi bir forvet oyuncusu getirme kararı almıştı. Elinde yabancı statüsünde; Debola, ve Abdo’yu kadrosunda bulunduran Gençlik Gücü, içinde bulunduğu “Düşme potasından” bir an önce kurtulmak için ve gol sorununu çözmek için İspanya La Liga takımlarından Sporting Gijon, Finlandiya’nın HJK Helsinki ve Türkiye’nin Adana Demirspor takımlarının yanı sıra futbolculuk kariyerinde, Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarında da görev yaptığı belirtilen Fransız vatandaşı 27 yaşındaki forvet Formose Mendy’i denemek üzere, Raif Güçkan vasıtası ile dün adaya getirtti.


Teknik Patron Niyazi Göksun, Mendy’i bir süre denedikten sonra transfer yapılıp yapılmayacağına karar verecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75