banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mehmetçik'te kıran kırana düello..! (2-2)
banner98

 





Yer : Mehmetçik Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Ahmet Özkurtuluş, Şakir Azizoğlu

Mehmetçik: Fikri (Fatih), Mehmet, Gökhan, Hakan,  Salih (Mustafa Alp) ( Halil Bekcan) , Mustafa Çelik, Mustafa İnanç, Ramazan, Halil Altınbaş, Burak, Çağrı

Merit.A.Yeşilova: Yunus, Okan, Mustafa, Bayram( Mehmet) , Aksel , Cenker, Yasin, Umut (Mustafa Sakl) , Vakkas (Gökhan), Memduh, Talat

Kırmızı Kart: Mustafa Çelik (dk 61 Mehmetçik)

Goller:  dk 41 Mustafa İnanç , dk 81 Ramazan (Mehmetçik),  dk 15 Aksel, dk  69 Talat ( M.A. Yeşilova)

 

Karşılaşma oldukça sert ve kıran kırana geçerken 15. Dakikada lider Merit Alsancak Yeşilova  deplasmanda Aksel’in golü ile 1-0 öne geçti.

Maç öncesi oldukça hasta olmasına rağmen maça gelerek sahaya çıkan Mehmetçik kalecisi Fikri 35. Dakikada fenalaşarak yerde kaldı ve sahaya çağırılan ambulans ile hastahaneye kaldırıldı.


 Golden sonra daha da sertleşen karşılaşmanın 41.dakikasında Mehmetçik penaltı kazandı. Bu pozisyon sonrası saha için ve saha dışı oldukça karıştı. Saha dışında çıkan olaylardan korunması için Merit Alsancak Yeşilova Başkanı polis eşliğinde saha içine alındı. Yoğun itirazlar sonrası kullanılan penaltıyı Mustafa İnanç gole çevirerek ilk devrenin skorunu 1-1 olarak belirledi.


İkinci devreye konuk ekip Merit Alsancak Yeşilova hızlı başladı. Geliştirdiği ataklar sıklaşırken oldukça sert geçen mücadelenin 61.dakikasında rakibine tekme atan Mehmetçik oyuncusu Mustafa Çelik direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


10 kişi kalan Mehmetçik karşısında 69 . dakikada Talat’ın 25 metreden muhteşem golü ile yeniden öne geçen Yeşilova 74. Dakikada bu kez penaltı kazandı. Aksel’in kullandığı penaltı atışını kaleci Fatih önledi.


10 kişi mücadele eden Mehmetçik oyunu bırakmadı ve 81.dakikada Gökhan Saviola’nın muhteşem atak organizasyonu ile beraberliği yakaladı. Kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza alanına kadar soldan giren Gökhan’ın ortasında Ramazan topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. Geriye kalan dakikalarda özellikle oyuna sonradan giren kaleci Fatih’inde iyi oyunu ile skor değişmedi ve taraflar erteleme maçından 1’er puanla çıktı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75